چیزبرگر، خلاقیتی ازترس پدر

پنج شنبه 27 خرداد 1395

ما هم مثل شما فکر می‌کردیم چیزبرگر همان همبرگر است که فقط یک پنیر اضافه شده و تمام.

ما هم مثل شما فکر می‌کردیم چیزبرگر همان همبرگر است که فقط یک پنیر اضافه شده و تمام. واقعیت هم همین است اما سر همین یک ذره پنیر چه جار و جنجال‌ها که به راه نیفتاده.

گویا حوالی سال‌های ۱۹۲۰ بوده که چیزبرگر برای اولین بار در امریکا به وجود می‌آید. گرچه ادعاهای زیادی وجود دارد که چیزبرگر را اول از همه چه کسی اختراع کرده اما به نظر می‌رسد معتبرترین‌شان پسری ۱۶ ساله به نام Lionel Strenberger باشد که در همبرگر فروشی پدرش هر روز سیب‌زمینی و همبرگر سرخ می‌کرده است. Lionel یک روز برای این‌که همبرگری که سوزانده بود را بپوشاند، یک ورق پنیر پرورده‌ی امریکایی را روی همبرگر داغ انداخت و نتیجه بی‌نظیر شد. شاید هم همان اولین بار کلی از پدرش غر و دعوا شنیده باشد اما خلاقیت همیشه جواب می‌دهد. چیزبرگر کم‌کم پایش به تمام همبرگرفروشی‌های امریکا و بعد از آن بقیه‌ی دنیا باز شد و هر رستوران و سرآشپزی هم رسپی‌های متفاوتی برای آن پیش گرفت: یکی خیارشور را حذف کرد چون فکر می‌کرد کنار پنیر مزه‌ی خوبی ندارد، یکی به جای پنیر امریکایی از پنیرهای دیگر مثل پنیرهای ایتالیایی استفاده کرد و هزار جور شکل دیگر در هر جای جهان.

 

 

با این همه، این روزها چیزبرگر یکی از محبوب‌ترین ساندویچ‌های دنیاست و برای کسی هم مهم نیست که چه کسی اولین بار درستش کرده. حتی خیلی هم اهمیتی ندارد که هر چیزبرگر کوچک حدوداً صد گرمی حدود ۴۰۰ کالری دارد و به میزان چربی‌اش هم نسبت به همبرگر عادی اضافه شده است. تنها نکته‌ی مهم همیشه این است که کجا بهترین چیزبرگر را بخوریم؟

غذاها
رستوران
پشتیبانی آنلاین فودسنتر